Beskrivning av stugan

Fritidshuset ligger i Skogsborg som är belägen ca 2 km landsväg från Kyrkesund. Området är lugnt och trivsamt för en familj med barn och ger många möjligheter till rekreation genom bad på flera platser och många aktiviteter på hela Tjörn och dess kommuner. Huset har ett allrum, kök och 2 sovrum. Det större sovrummet har en dubbelsäng och det mindre har en våningssäng. Köket är utrustat med kallt o varmt vatten, en elspis (tre plattor och en ugn), en köksfläkt och kyl o frys. Va-delen utgörs av en vattentoalett, tvättställ, dusch och en liten tvättmaskin. En altan är utbyggd mot väster. Där finns också en liten utegrill. Huset ligger intill en allmänning, en liten bergshöjd som ger en fantastisk utsikt över skärgården. Vid klart väder ser du fästningen i Marstrand i söder och fyren Måseskär i nordväst. Fyren ligger söder om Käringön.
Till huset hör också en "Friggebod" med möjlighet för två gästande personer att övernatta. Friggeboden är utrustad med el och en liten elspis och har tillgång till kallt vatten.

Klicka på en bild så ser du den i större format

Infarten till Skogsborg 121 Bilden tagen från berget i väster Från gräsmattan i Öster Från tomtgränsen mot väster Vedförråd
Infarten Mot Sydväst Mot nordost Lillstuga och Storstuga Vedförråd


Vardagsrum med braskamin Sittgrupp Köksdelen
Vardagsrum med braskamin Vardagsrum med sittgrupp Köksdelen