Beskrivning av bostadshuset

Huset byggdes 1998. Det har en boyta på 68 kvadratmeter. Huset innehåller ett rymligt allrum med kök, två sovrum med var sin dubbelsäng, en VA-del och ett sovloft med fyra sovplatser. Under halva huset finns en källare med två rum (verkstad och förvaring). Köket är utrustat med en spis med ugn och keramikhäll (fyra plattor), köksfläkt, diskmaskin, diskbänk, varmt och kallt vatten och en kyl & frys. Huset har en värmepump och en kamin för vedeldning. TV och radio med bandspelare finns också installerade.

Något om omgivningen

Fridhem ligger i ett naturskönt område vid sjön Gissen. Det ligger i skogsbygden mellan Vimmerby och Hultsfred i Småland, nära Storebro. Marken tillhörde ursprungligen en gård ""Kvavhult"" med mycket gamla anor, men avstyckades vid sekelskiftet från gården ""Fårudden"". Fridhem är en avstyckad del av Fårudden där tidigare ett litet lantbruk fanns och där skogsbruk bedrevs. Numera bedrivs skogsbruket, fisket och jakten mera som en fritidssysselsättning. Fridhem har ca 6 ha skog att förvalta.
Området ger möjlighet till mycket fina strövtåg i skogen, fiske i sjön Gissen (kräver fiskekort) och ett variationsrikt liv. Med båt kan man ro över sjön till Fredensborg som bjuder på Restaurang , golfspel mm för de som är intresserade. Slutligen har både Hultsfred och Vimmerby stora attraktioner att beskåda.

Besök gärna turistbyråns hemsida i Vimmerby
vimmerby.jpg (52492 bytes)

Eller Kultur & Turism i Hultsfred
emil.jpg (3883 bytes)

Designat i HtmlEdit 5.1 - din Svenska HTML-Editor!